Stručno i iskusno osoblje

ORTHO M tim

Mirjam Uravić Crljenica

dr.med.dent., spec. ortodoncije

Sanela Karaman

asistentica u ortodonciji

Ingrid Granić

asistentica pri pultu
Our skills

Our goal is to make sure with advances in technology

Cavity Protection 98%
Gum Disease 99%
Cosmetic Dentistry 100%
Orthodontics 98%

Hvala što ste mi vratili osmijeh na lice! Svaki dolazak kod vas bio je zadovoljstvo, a uz vaše osmijehe i pozitivnu energiju svi tretmani odrađeni su s lakoćom! Nema više straha, nema neugodnosti, samo sreća i zadovoljstvo.

Ana Žufić

Ana Žufić

31

Nakon par godina pokušaja da odaberem ortodonta, dobio sam sasvim slucajno preporuku i tako se javio dr. Mirjam Uravić Crljenica. Uživao sam dok sam nosio aparatić a i kada sam ga skinuo bio sam oduševljen s rezultatom. Prošlo je par godina od kako sam skinuo aparatić, a zubi su ostali isti, nepomaknuti, jer dolazim na redovne kontrole. Jako sam zadovoljan i baš svima bih preporučio doktoricu Mirjam Uravić Crljenica.

Davor Dobrić

Davor Dobrić

40

Profesionalna, stručna, srdačna te dobro  educirana da napravi najlijepši osmijeh,to je naša dr. Mirjam. Dala sam se u ruke njoj i njenom simpatičnom timu, i jako sam zadovoljna rezultatima te pristupu. Sve pohvale i moje preporuke. Hvala!

Renata Stipić

Renata Stipić

30

Sve pohvale za cijeli tim, a posebno za doktoricu Mirjam Uravić Crljenica koja je vodila moju terapiju.Zbog malo kompliciranije situacije ponuđeno mi je više opcija koje su mi detaljno objašnjene i što je najvažnije završni rezultat je savršen. Uklonjen je svaki strah odlaska stomatologu. Iz svog iskustva mogu reći da se na svakom terminu ostavi dovoljno vremena za sva pitanja i nedoumice. Isto tako sam jako zadovoljna s omjerom cijene i usluge.

Iva Ferić

Iva Ferić

26

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.