Portfolio

Rezultati ortodontskih terapija
Iva Ferić

Slučaj naše Ive je jedan od onih od kojih ti zastane dah.

Pacijentica predodređena za operaciju čeljusti s potpunim povjerenjem prepustila se u naše ruke. S pomoću najsuvremenije ortodontske aparature pretvorili smo jedan nefunkcionalni zagriz u maksimalno pravilan. S pomoću mini-implantata i širenja nepca ispravili smo cross-bite i pseudoprogeniju.

Njezino lice se kompletno ispravilo, a osmijeh… od milijun dolara!

Dragana Ramljak

Dragana je uz pomoć fiksnog aparatića ispravila anomalije kompresije i dentalne asimetrije. Rezultati su izvrsni, a Dragana je sada zadovoljna novim osmijehom.

Giulio Borghetti

Prva i druga faza ortodontske terapije spojene su u jedno kod pacijenta Giulia. U najboljem periodu rasta i razvoja dobilo se na kvaliteti i brzini terapije tako što smo prošili gornju čeljust modernim aparatićem na nepcu i uz fiksnu ortodontsku terapiju poboljšali zagriz i osmijeh. Pacijent je u svakom trenutku sudjelovao aktivno uz nošenje gumica i značajno doprinio svome zdravlju.

Roberto Bogdaneski

Kod visokopoziconiranih očnjaka, bilo je potrebno posvetiti posebnu pažnju pri pomicanju korijena tog zuba. Robertu smo uljepšali simetriju osmijeha s fiksnim aparatićem u roku od 2 godine.

Sanela Karaman

Naša asistentica odlučila se za Damon fiksni aparatić jer je imala problema u zagrizu i nisu svi trajni zubi bili prisutni u usnoj šupljini. Htjela je proširiti svoj osmijeh i ispraviti nepravilan zagriz. Njezin osmijeh sada je prekrasan i nitko ne primječuje malu tajnu jednog sakrivenog zuba.

Ortodontska terapija_prije i poslije Ortodontska terapija_prije i poslijed
Eva

Široka dijastema zatvorena je s nekoliko mjeseci nošenja Invisalign aparatića. Pacijentica je izjavila da joj je vrijeme ortodontske terapije prošlo jako brzo i bezbolno, te da je prezadovoljna svojim novim osmijehom.

Ortodont Uravic_prije i poslijed Poslije ortodontske terapije