Dr.dent.med. Mirjam Uravić – Crljenica, specijalistica ortodoncije

Dr. dent. med. Mirjam Uravić Crljenica, specijalistica ortodoncije

Dr.dent.med. Mirjam Uravić Crljenica 2012. diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Rijeci. Nakon staža zapošljava se u obiteljskoj ordinaciji gdje se usavršava u svim poljima dentalne medicine. Nastavlja redovno educirati se u području dentalne medicine, pohađajući stručne seminare u Hrvatskoj i inozemstvu, posebno ističući diplome stečene u Padovi.

2014.g. upisuje Master iz Ortodoncije u Austriji i pod stručnim mentorstvom dr.Martine Witdorf-Rollof započinje rad s ortodoncijom u svojoj ordinaciji. 2015.g. upisuje Master za Invisalign aparatić u Poljskoj i postaje prva licencirana doktorica u Istri.

2017.g. uspješno obrani tezu Mastera na engleskom naslovom ‘’Modern techniques for orthodontic movement’’.

U istoj godini preuzima 20. godišnju obiteljsku ordinaciju u centru Pule i zapošljava tim s kojima će graditi poslovanje.

Nakon trogodišnje specijalizacije u Italiji, 2023. stječe titulu specijalistice ortognatodoncije, s najvišim pohvalama, braneći tezu naslova ‘’Estrusione forzata del dente’’. U istoj godini završava jednogodišnji Master za Damon ortodontsku tehniku u Španjolskoj.

Oduvijek joj je vizija bila pružiti suvremenu dentalnu uslugu na području Istarske županije kako bi svojim pacijentima pružila najbolju moguću uslugu.

Have any Questions

Get in Touch